Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 19:00 - 19:30
El Paso

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

El Paso er ubeskrivelig i sjanger, og umiskjennelig i sound. Det aggressive i en velbalansert klang og det beroligende i en sprakende overdrive.
Bandet vaker i brakkvannet av soul, blues rock og indie – og beskriver seg selv som cowboy pop.
Bandet består av Tommy Gulbrandsen, Niclas Mæhre, Simen Børnes og Roar Skotte. Bandet har i det siste året vært fullt opptatt med å utforske sin musikalske sound, som resulterte i albumet Rockpolitan. I sann indie-ånd har gruppen stått for innspilling, produsering og distribuering.
Albumet har fått oppmerksomhet nasjonalt og internasjonalt, og er blant annet blant på NRK P3s anbefalt for 2022 -liste. Blant større utenlandsk interesse har Big Sun Records og Indie Folk radio trukket frem låter fra albumet i radio og spillelister på Spotify.
Til tross for omstendighetene for live opptredener de siste årene har El Paso hatt aktiv konsertvirksomhet, for både store og små publikum, i alt fra leilighetsfester, barer og konsertsteder. Bandet henter seg for tiden etter utsolgte konserter på Uhørt og SALT. Til tross for beskjeden tilstedeværelse på sosiale medier har El Paso en større tilhengerskare. Deler av entusiasmen kan spores tilbake til bandets noe utradisjonelle sceneopptredener, der instrumenter byttes mellom bandmedlemmene i løpet av konserten, som markerer bredden i musikken og instrument.


Saturday June 4, 2022 19:00 - 19:30 CEST
Sub Scene

Attendees (3)