Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 15:30 - 15:50
Cornic

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Cornic er en fransk/norsk 24 år gammel artist og produsent som studerer «Låtskriving og Musikkproduksjon» på Westerdals i Oslo.
Originalt for en rapper handler livsstilen hans i stor grad om velvære, og sangen hans «Vitamin» ble nylig vist på den norske radiokanalen P3.
Cornic henter sin inspirasjon fra et bredt spekter av musikalske sjangere, og han elsker å leke med stiler som House, Hip hop, Afro pop og Rnb. Hans egen flerkulturelle bakgrunn kommer til uttrykk i sangene hans, der han veksler mellom tekster på norsk, fransk og engelsk, og sampler fra slike legendariske kontinentale artister som Edith Piaf.
De siste årene har han spilt på noen av Oslos mest populære spillesteder, som Ingensteds, Uhørt, Cafe sør, Musikkfesten og Brød & Sirkus.
Han har alltid med seg et liveband bestående av saksofonisten (og noen ganger rapperen) Herman Mjåseth, Sivert Vaagen på keyboard/gitar og spennende gjesteartister.
De som har sett ham opptre vil ofte si at han har en unik leken tilstedeværelse og smittende energi. Du kan forvente at publikum hopper, roper og har vennlige moshpits. På hans siste konsert på Brød & Sirkus endte konserten med at 20 personer fra publikum danset på scenen.
Hans neste utgivelse er 29. april med den EDM-inspirerte låten «Mammasønn». «Bounce» følger så 27. mai.
Han gleder seg veldig til å dele all musikken han har jobbet med det siste året – debut EP-en hans kommer ut denne sommeren.

Saturday June 4, 2022 15:30 - 15:50 CEST
Cafe Sør

Attendees (3)