Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 21:20 - 21:55
Pats Nichols

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Pats Nichols, som i fjor avsluttet musikkfest med et brak på Losæter, er tilbake pån Morradi-scenen for å levere nok et show med bangers og et tekstunivers uten like innen norsk rap. Pats er midt i år to av prosjektet “Første Sesong”, som fokuserer på utgivelser og å teste forskjellige sounds. “Første Sesong” er en del av en femårsplan rapperen holder på med, og hvert år har foskjellig fokusområde.
I mai er han aktuell med ny musikk med bl.a. Tom12 & Endless, og i juni en singel og video med punchline-favoritten Mest Seff, fra gruppa Tøyen Holding. Låta “Topp 3” blir første smakebit på den etterlengtede oppfølgerskiva “Favorittskurk 2”, der Pats går tilbake til røttene med tegneseriekarakteren, som byr på storytelling uten sidestykke, og punchline-bonanza deluxe.
Pats Nichols er for folk flest kjent som battlerapperen under det tidligere navnet Pats One, som herjet i ligaen Skeez TV. Etter å ha tømt magasinet i ringen, har han fokusert på musikk, og gjort låter med bl.a. Tuva Syvertsen og Big Daddy Karsten, i tillegg til en haug med kjente og mindre kjente artister. Det ryktes også et samarbeidsprosjekt med en annen veteran, som vi håper å se i løpet av året…
På Morradi forventes et show der Pats presenterer en større del av katalogen sin, fra debutalbumet “Nichols” (2015), til dagens prosjekt. Det blir boom bap, det blir trap og disko, bundet sammen av tekstuniverset og den energiske deliveryen Pats er kjent for live, godt hjulpet av korist Astrid Steen og DJ Konkret.


Saturday June 4, 2022 21:20 - 21:55 CEST
Morradi, Losæter

Attendees (8)