Loading…
Saturday, June 4 • 20:30 - 20:45
Cornic

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Cornic er en fransk/norsk 24 år gammel artist og produsent som studerer «Låtskriving og Musikkproduksjon» på Westerdals i Oslo.
Han er original for en rapper å være da hans livsstil handler i stor grad om velvære. Sangen hans «Vitamin» ble nylig spilt på den norske radiokanalen P3.
Cornic henter sin inspirasjon fra et bredt spekter av musikalske sjangere og han elsker å leke med stiler som House, Hip hop, Afro pop og Rnb. Hans egen flerkulturelle bakgrunn kommer til uttrykk i sangene, der han veksler mellom tekster på norsk, fransk og engelsk, og sampler fra legendariske kontinentale artister som Edith Piaf.
De siste årene har han spilt på noen av Oslos mest populære spillesteder som Ingensteds, Uhørt, Cafe sør, Musikkfesten og Brød & Sirkus.
Han har alltid med seg et liveband bestående av saksofonisten (og noen ganger rapperen) Herman Mjåseth, på keyboard/gitar Sivert Vaagen og spennende gjesteartister.
De som har sett ham opptre vil ofte si at han har en unik leken tilstedeværelse og smittende energi. Du kan forvente at publikum hopper, roper og har vennlige moshpits. På hans siste konsert på Brød & Sirkus endte konserten med at 20 personer fra publikum danset på scenen.
Hans neste utgivelse er 29. april med den EDM-inspirerte låten «Mammasønn». «Bounce» følger så 27. mai.
Han gleder seg veldig til å dele all musikken han har jobbet med det siste året – debut EP-en hans kommer ut denne sommeren.

Saturday June 4, 2022 20:30 - 20:45 CEST
Morradi, Losæter

Attendees (2)