Loading…
Attending this event?
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 20:00 - 20:00
PLENTY

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

BIO:
PLENTY er nykommeren med røtter fra både nord og sør, og allerede som 19-åring kom hennes debut-singel “I Dont Wanna Know” og har etter 2019 levert singler som perler på en snor.
Hennes debut-EP “For Now” kom sommeren 2021 og representerer et hardcore bublegum-univers som bare PLENTY kan. PLENTY henger i hardcore bubblegum-universet, hvor pop med solide trekk fra EDM & rock er sentralt i lydbildet.
PLENTY er artisten som eksploderer på scenen sammen med bandet sitt – hun vet hvordan skape god energi og få folk til å glemme alt. Sammen med sine også såre, melodiøse ballader og unike vokal vil dere få et dynamisk live opplevelse.
Drømmen hennes er at alle skal oppleve å kunne sveve på en rosa sky og få en escape fra hverdagen hvor ting er lekent og ufarlig, samtidig som at tekstene skal få deg til å føle noe. Å fremme at vi alle er forskjellige, og elske det hele veien- er også en kampsak for PLENTY. Det er viktig for PLENTY at hu kan skape et univers for publikum hvor de kan danse, le og gråte i en trygg symbiose med bandet.
2022 vil gi oss enda mer musikk og utgivelsene vil komme på løpende bånd. Dette året vil være PLENTY’s år, og her er det virkelig bare å følge med og henge på for tette doll-poptoget går.
FREMDRIFTSPLAN:
Fra PLENTY’s start i 2019 frem til nå har hun utviklet seg enormt som låtskriver og artist. Da bandet ble satt sent 2021 fant hun plassen i sitt eget live-univers, og som er hennes største drivkraft; spille live for publikum.
2022 vil presentere flere utgivelser, og nivået er høynet på kvalitet og utførelse.
Samarbeid med bl.a Simon Dolmen Bergseth på mix har gjort at soundet har blitt spesifisert og ikke minst gitt den kvaliteten den fortjener.
Monica Hjelle og Marte Eberson har vært tydelige og engasjerte mentorer for live-prosjektet denne våren.
Sammen med Kjærlig har hun bygget hun brand, katalog og live-erfaring. Nå er hun klar for å ta steget videre og ta fatt på de større scenene. VILL VILL VEST vil være med å skape historie som en av de første showcasefestivalene som booker denne nykommende doll-popstjerna.
Utgivelser 2022:
13 may: Crying on The Dancefloor (single)
19 august: Heart attack / Candy Jar (single)
Oktober: Running (single)
LIVE 2022:
1. februar: Brød & Sirkus
2. mars: NIEU Scene
3. 4 april – SALT Scene
4. 25 april – YOUNGS Nede
5. 12 mai – GAMLA Bar & Scene (releasekonsert med Moonrain)
6. TBA ( PRIDE 2022, JJ Unplugged, FUN festival) mm
Søker;
8. BY:Larm, Vill Vill Vest, Musikkens Dag, Trondheim Calling, Skral, Vibes, Bergtattfestivalen, Fredvika bl.a.
Øvrige prosjekt:
Musikkvideo-produksjon i samarbeid med PAN-Media
“Vi er Live” – pitch for liveact
PLYSJ (markedsføring av visuelt content/musikkvideo)
YLTV (release i mai)


Saturday June 4, 2022 20:00 - 20:00 CEST
Uhørt, Strøgetpassasjen