Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 20:00 - 20:00
PLENTY

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Pernille Reinersten under artistnavnet PLENTY er en 21 år gammel popelsker. Hun reiste fra Herøy til Grimstad for å jakte popkarriere. Som 19-åring kom hun inn på den prestisjetunge skolen LIMPI. Etter uteksaminering med ekstrem utvikling som låtskriver og vokalist ga PLENTY ut sin debutsingel "I don’t Wanna Know» som ble radiolistet i inn og utland. Heretter har poptalenter levert utgivelser som perler på en snor og i 2021 kom hennes debut EP "For Now».
PLENTY er nykommeren med røtter fra Pussycat Dolls, UPSAHL & Bille Eilish og representerer et hardcore bublegum-univers hvor pop med solide trekk fra EDM & og tidlig 2000’er sentralt i lydbildet.
PLENTY er artisten som eksploderer på scenen i en elektrisk symbiose med bandet sitt. Med hennes også såre, melodiøse ballader og unike vokal vil dere få en dynamisk live-opplevelse.
Denne pop-dollen vil snart være på alles lepper, da hun i mai 2022 var support for DAGNY x 2 på Samfundet i Trondheim, fortsatte på YOUNGS Nede med Kite Safari samme måned.
13. mai 2022 kom singelen “Crying on the Dancefloor” som engasjerte med radiolistinger på P3 & Mp3 samt varm mottakelse fra lister på strømmetjenester.


Saturday June 4, 2022 20:00 - 20:00 CEST
Uhørt, Strøgetpassasjen

Attendees (5)