Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 19:15 - 20:00
Three Bastards BluesBand

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Three Bastards BluesBand
er ett høyoktant bluesrock band fra Oslo. De tre medlemmene har bred erfaring fra punk, rock, blues og rockabilly scenen i Norge med band som «Murder In Vegas», «Babylon Bastards», «De Skadeskutte» og «Plasters», som gir bandet en bred musikalsk innflytelse.
*
Men en ting de alle har til felles er å spille kompromissløs, kjapp, energisk, rett i fleisen bluesrock. Bandet er tydelig inspirert av ZZ Top, AC/DC, Rory Gallagher, George Thorogood og Jimi Hendrix.
*
Three Bastards BluesBand er de ultimate” road dogs”, ingen steder er for små eller for store til å bli satt på det ultimate Blues toget. Blues til folket! Three Bastards BluesBand gir alltid 100 % uansett.
*
Høsten 2017 ga de ut EPèn «Outlaw Blues» som ble av Deichmanske Biblioteks musikkblogg kåret til en av årets utgivelser.
*
I januar 2022 ga vi ut vår andre utgivelse «Wolves Are Howlin»
*
Asle Tangen skrev:
«Three Bastards Bluesband – Outlaw Blues. Ikke ofte jeg tar med et bluesband på lista over årets utgivelser, men i år er et unntak. Oslobandet Three bastards bluesband leverer en ep som varierer i landskapet mellom blues, punk og boogie rock. Et band som kan kle en rockescene så vel som en bluesscene. «Outlaw Blues» er røff, organisk blues’n roll».
*
FACEBOOK: https://www.facebook.com/threebastardsbluesband
*
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/1DyQjg4vaKduqRzuRaHcY1?si=uVCrRmRTRzaS8y8A8FjIqg&nd=1
*
VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=LznYWvvEwxU


Saturday June 4, 2022 19:15 - 20:00 CEST
Bluesscena, Tordenskiold Pub