Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 17:30 - 18:15
Isabelle Eberdean

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

«Isabelle Eberdean lager utsøkt utformet R&B-pop. Ved å blande retro-soul teksturer og dryss av jazz med moderne pop-produksjoner, skaper hun et sublimt, sjangerbestridende lydbilde, skreddersydd for 2020-tallet. Hun vokste opp omgitt av klassisk jazz og soulmusikk, og i sin egen musikk tar Isabelle Eberdean tidløse elementer fra artister som Aretha Franklin og Roberta Flack og kombinerer dem med de glatte, moderne blomstringene av artister som Snoh Aalegra og H.E.R.
I samarbeid med produsent Marius Elfstedt (Selmer, Mall Girl, Henrik Felipe) slapp Isabelle Eberdean debutsingelen «Focus on You» i februar 2021, samt hennes første EP Internal Monologue sommeren 2021. EPen er en eklektisk hyllest til den musikalske floraen hun er inspirert av, og er både dansbar, avslappet og intim på en gang. Den krysser uanstrengt gjennom pop, disco og jazz og er kanskje best beskrevet etter hennes egne ord som “en vibe” Med hennes ærlige, personlige tekster skildrer Isabelle Eberdean de komplekse temaene som omhandler den første kjærligheten og hverdagsdilemmaene i det moderne liv.
Fortiden jobber hun i studio med ny musikk der hun har latt seg inspirere av sjangerne disco og RnB, og det er ikke lenge til vi får høre hva hun har drevet med det siste året. I 2021 spilte hun på festivaler som By:Larm og KlubbPstereo der hun fikk rosende kritikk fra p3 i artikkelen «Disse live-artistene har vi troen på».


Saturday June 4, 2022 17:30 - 18:15 CEST
Ingensteds