Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 15:30 - 16:15
Beautiful Beautiful

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Deres aller første EP, “Cherry Days & Neon Nights”, traff lytterne rett i hjertet med to sanger som havnet i Spotify sin spilleliste “New Music Friday Norway”. Allerede etter å ha sluppet den første singelen på EP-en ved navn “Sundress”, ble bandet intervjuet av magasinet Musikknyheter, der de forteller om bandet og sine fremtidige planer – og før landet stengte ned rakk de å spille et fåtall konserter. Nå er de fire guttene i det Oslo-baserte bandet endelig klare for å gi ut ny musikk! Neste utgivelse fra bandet blir singelen “Love Reaction”, som er den første låta fra deres kommende EP.
Budskapet i deres kommende EP kan på mange måter oppsummeres i ett ord – nemlig nostalgi. Nostalgi er sterkt og universelt; en følelse av hjemlengsel og å lengte etter det som har vært. Tekstene formidler historier om det å være ung, naiv, forelsket og sårbar i et tettsted inspirert av ungdomslivet – da livet var litt enklere men samtidig så vanskelig; alt som i retrospekt er vakkert uansett.
Musikken fra Beautiful Beautiful tar mer og mer form og preges av de tydelige trekkene fra 70- og 80-tallet i alt fra musikk, lyrikk og visuelle trekk – men med en moderne tvist som gjør at musikken appellerer vel så godt til dagens ungdom som datidens ungdom. Selv beskriver bandet en blanding av alternativ rock og elementer av synthpop, en kombinasjon som fenger lytteren like mye på bussen som på utestedet.
Vokalist Jonas W. Hansen, gitarist Øyvind Glåmen, bassist Øyvind Lunde samt trommis Peder Rishaug ble kjent da de gikk i samme klasse på Westerdals i 2019, der de tok bachelor i populærmusikk. Bandet fanger publikum med karisma og humor mellom slagene før de spiller videre med stor kraft og innlevelse. Det er tydelig at de gjør det de elsker, og elsker det de gjør.


Saturday June 4, 2022 15:30 - 16:15 CEST
Bites & Vibes, Sofienbergparken