Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 15:15 - 15:45
Haavard

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Gitaristen og artisten Haavard(26) fra Fusa/Bergen dro like godt til Nashville, Tennessee for å spille inn sin debut-EP «Living Out Loud». Det ga mersmak. Derfor reiste han alt året etterpå, i 2015, tilbake for å spille inn debut-albumet «Flying in the Free», med ingen ringere enn Erick Jaskowiak bak spakene, og med noen av de ypperste session-musikerne country-hovedstaden har å by på.
*
Oppfølgeren, «A Viking in Dixieland»valgte han åspille inn her hjemme i Norge, nærmere bestemt i Nidaros Studio i Trondheim. Med seg som produsent denne gang, hadde han Åge Aleksandersens våpendrager, Skjalg Raaen. Han bidro ogsåmed tekst-hjelp, korning, dobro og lap steel-gitar.
*
Haavards musikk kan karakteriseres som både country, country-rock og sørstatsrock da det beveger seg i dette landskapet. Musikkstilen er inspirert av tradisjonell country som Blackberry Smoke står for, og mer moderne country-artister som Eric Church, Brad Paisley og Keith Urban.
*
I starten av 2019 bodde Haavard tre måneder i countryhovedstaden Nashville for å skrive sitt nyeste album. Sammen med kjente låtskrivere fikk han skrevet nok låter til det nye albumet hans ”Small Town Dead End” som kom ut i November. Det nye albumet høster god kritikk og har mer nærhet til den tradisjonelle countrysjangeren enn tidligere.
*
Siste utgivelsen hans er singelen ‘ Just The Way I Am’ som blei skrevet av Haavard og Buick Audra(Nashville). Låten er tilgjengelig over alt der en hører musikk og det ble i tillegg laget en musikkvideo til låten.
*
Haavard har spilt live på alt ifra store festivaler til mindre , men kjente, lokaler som The Bluebird Cafe i Nashville. Haavard og bandet hans har blant annet spilt på festivalene Seljord Countryfestival, Norsk Countrytreff, Osfest, Køntri i Gulen, Havfest, Vinnesfestivalen osv..
*
FACEBOOK: https://www.facebook.com/HaavardGS
*
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/haavardgs/
*
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/6q6YVaAoTOjONmVQYzwEXI?si=gPNmktWZTEGBbsC3OSPqlQ&nd=1
*
VIDEO: https://youtu.be/-BF2axatc0Q

Saturday June 4, 2022 15:15 - 15:45 CEST
Olaf Ryes plass, Roots Rock´n´Roll

Attendees (4)