Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 14:00 - 14:30
Killer Kid Mozart

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Den norske indierockens redningsmenn er fra Elverum og kaller seg Killer Kid Mozart. Med solide riff og nådeløse soloer spiller den nå Oslo-baserte kvartetten musikk med tydelige referanser til den amerikanske indie og punk-scenen
Født ut av rastløsheten bare en småby på østlandet kan gi deg begynte ønske om å starte et band som blander sterk meloditeft, støyete gitarlinjer og rå energi i en deilig fullkornsgrøt. På et gutterom tapetsert med plakater av gamle og nye indie-helter som Dinosaur Jr., Sonic Youth og Japandroids, skrev frontmann Hallvard Bonden lo fi-skatten “For the Night”. Med denne utgivelsen markerte Killer Kid Mozart seg som et spennende og sultent band i norsk undergrunn, og utgivelsen høstet lovord i blant annet musikkmagasinet Gaffa, som slo til med 6/6 stjerner.
Etter å ha spilt en rekke klubbkonserter, festivaler og på samtlige av Oslos rockescener, er samspillet blitt hvassere og låtene mer utadvendte. Dette har bandet forsøkt å fange på tape sammen med Morten Øby i Taakeheimen Lydrike. Plata “There’s A Psycho Behind the Wheel” som kom ut i fjor, er en halvtimes lang hormonell reise gjennom barndomsminner, angst og søken etter identitet i storbyen.


Saturday June 4, 2022 14:00 - 14:30 CEST
Youngs, Pløens Gate