Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 4 • 16:00 - 16:30
Dansegruppa Bølingen

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Dansegruppa «Bølingen»
“Bølingen” består av noen av Norges beste unge folkemusikere og dansere og deres instruktører. Ungdommene er i alderen 13-20 år. Vi underholder alt fra turister til politikere og opptrer i mange forskjellige sammenhenger, som for eksempel konferanser, representasjon, private arrangementer, bryllup og festivaler. Repertoaret vårt er rikt og variert, og viser det ypperste av norsk kulturarv: Hallingkast, springar, reinlender og raske riler. Frekke folkeviser og feiende flott felespill!
“Bølingen” er et talentutviklingsprosjekt administrert av Akershus musikkråd og en viktig arena for videreføringen av lokale folkedans- og folkemusikktradisjoner. Målet med “Bølingen” er å styrke båndene mellom folkemusikkinteressert ungdom i Oslo, Akershus og Østfold. Gjennom oppdrag, kurs og konserter vil vi bygge vennskap, utvikle kunnskap og ferdigheter og gi ungdom inspirasjon til å fortsette med musikk og dans videre.
“Bølingen” har fått økonomisk støtte blant annet fra KOMP, FolkOrgs rekrutteringsprogram, Dextra Musica og Sparebankstiftelsen DNB, noe som har gjort det mulig å tilby ungdommene de beste pedagoger og utøvere som instruktører og lærekrefter.Saturday June 4, 2022 16:00 - 16:30 CEST
Lindeberg Kulturfestival