Loading…
Back To Schedule
Sunday, June 5 • 01:00 - 03:00
TRUSSEL & Pathik (Stallen)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Den Oslobaserte produsenten og DJen Truls «TRUSSEL» Berg-Hansen driver til daglig med bærekraftig musikk- og kunstformidling via sitt eget selskap KlimaKunst, i tillegg til stillingen som markedsansvarlig for Storgata26. Han har siden 2008 produsert alt fra hiphop til techno under diverse aliaser.
Hovedfokuset har hele veien vært house og techno- hvor han har produsert som Rakafant (house-prosjekt), CBBB (Carl Berner Bingo Bros, sammen med Bruce Lillis/Klaus Gretland), OC/DC (Oslo city dance crew, sammen med DECO5000/Herman Marensius og Andreas Bakke) og til slutt hjertebarnet TRUSSEL som er technoprosjektet hans.
På tross av sen tiltredelse som DJ, da hovedfokuset lenge var produsering og kunst, har han siden 2019 spilt på Oslo klubber som Jæger, Storgata26, Ingensteds, Godthaab, Revolver, Ostara osv. Han har også gjort showcases på HotHotHot festivalen i Bergen, Technokjeller på Tårnet Kulturarena og Bomberommet på Hausmania – pluss et titalls raves og private arrangementer!
Med en allsidig og eklektisk stil, spiller han alt fra house til beinhard techno. Aliasene er meget definerte og med en musikkatalog på 10000+ låter, kan han fylle ethvert dansegulv! Han har også release på Bergensbaserte Mhost Likely og Klima Records.
Soundcloud:
https://soundcloud.com/rakafant
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/4VbFl5com5v44fh54aYjXK…
Instagram:
https://www.instagram.com/trussel/
https://www.instagram.com/trulesen/

Sunday June 5, 2022 01:00 - 03:00 CEST
Storgata 26

Attendees (8)